Untitled – Maurice Bogaert en Mathijs Lieshout – verlengd t/m 13 april 2013

_MG_4940©2012 Foto Johan Nieuwenhuize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled. Installatiefoto: Johan Nieuwenhuize

Maurice Bogaert en Mathijs Lieshout in wonderland

Mathijs Lieshout(1975) maakt grote, site specific installaties die het resultaat zijn van verschillende fascinaties. Hij kan even gebiologeerd zijn door het overladen interieur van een kringloopwinkel, als door de gladde en makkelijk schoon te houden, onpersoonlijke inrichting van een winkelcentrum. Terugkerende thema’s in zijn werk zijn geborgenheid en heimelijkheid.

Samen met Maurice Bogaert maakte hij de installatie Untitled. Een installatie die eruit ziet als een ongeorganiseerde kluwe hout. Als je de installatie betreedt piept en kraakt het houten pad onder je voeten, eenmaal aangekomen bij een klein deurtje, kom je terecht in een klein kamertje die het tegengestelde is van de voorkant van de installatie: strak, wit en schoon. Als Alice in Wonderland stap je in een andere wereld.

 

_MG_4950©2012 Foto Johan Nieuwenhuize

Untitled (detail). Installatiefoto: Johan Nieuwenhuize

 

Discussie gesloten.

Organisatie

Johan Nieuwenhuize, artistieke leiding
Jennefer Verbeek, zakelijke leiding
Berit Piepgras, randprogrammering
Merel Volgers, marketing en communicatie
Simone Noordermeer, educatie
Sandra Scholtes, productie
Robin van Emden, web en app

Bestuur
Paul Cornelissen - Voorzitter
Annelies Kronenberg - Secretaris
Onno Ephraim - Penningmeester