Expositie Stadsacademie in Opkamer Escamp

Expositie Stadsacademie, cursisten 1e en 2e jaar
vrijdag 11 april – dinsdag 29 april

Drukwerk

Stadsacademie exposeert werk van studenten
I & ART is een creatief en eigentijds platform opgezet door docenten en coördinatoren die eerder werkzaam waren bij het Haagse Koorenhuis. Ze faciliteren cursussen en workshops van hoog niveau en brengen vraag en aanbod zodanig bij elkaar dat ons aanbod voor iedereen financieel toegankelijk is.

I & ART creëert een platform waar professionals en amateurs elkaar ontmoeten en inspireren. De Stadsacademie is een onderdeel van I & ART en biedt een 4-jarige kunstopleiding. Het werk op deze expositie in Opkamer Escamp is van de 1e en 2e jaars cursisten tekenen en schilderen.

Opkamer Escamp
Opkamer Escamp is de stadsdeelgalerie van Escamp. Het woord ‘opkamer’ werd vroeger gebruikt voor een extra mooi ingerichte huiskamer, waarmee je je bezoek kon laten zien dat je een goede smaak had. De Opkamer is een moderne variant op dit oude gebruik. In Opkamer Escamp organiseert Platform57 jaarlijks zes exposities. De ene keer van een (amateur) kunstenaar uit de wijk, de andere keer van een professionele kunstenaar, die reageert op een gebeurtenis in het stadsdeel.

De exposities worden georganiseerd door Platform57 in opdracht van Stadsdeel Escamp. 

 www.iandart.nl

 

Stadsacademiewebsite

OpkamerEscamp1_Platform57

Opening expositie Stadsacademie in Opkamer Escamp

 

Discussie gesloten.

Organisatie

Johan Nieuwenhuize, artistieke leiding
Jennefer Verbeek, zakelijke leiding
Berit Piepgras, randprogrammering
Merel Volgers, marketing en communicatie
Simone Noordermeer, educatie
Sandra Scholtes, productie
Robin van Emden, web en app

Bestuur
Paul Cornelissen - Voorzitter
Annelies Kronenberg - Secretaris
Onno Ephraim - Penningmeester