Transformator van deZOEP, heel augustus te zien

Heel augustus is het ook zeker de moeite waard om langs te komen bij Platform57. Op 1 augustus 19:00 opent in de gymzaal de nieuwste tentoonstelling  Transformator van deZOEP. DeZOEP is een platform voor creatieve professionals uit Centraal en Oost Europa die in Nederland wonen en werken. Platform57 ondersteunde deZoep bij de ontwikkeling van  Transformator. De tentoonstelling vindt plaats van 1 tot en met 31 augustus. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij de opening voor een rondleiding, een kennismaking met de kunstenaars en een lekkere kop soep.

Tijdens Transformator wordt het spectaculaire nieuwe werk gepresenteerd van Mirko Lazovic (wiens werk wordt gemaakt met een bijdrage van STROOM), een video-installatie van Dóra Benyó, een geluidskunstwerk van Gergo Nagy en fotografie van Petra Dolezova. Meer over deZOEP en over wat je te zien gaat krijgen tijdens de Transformator vind je op facebook.
tranfromator final_front

 

Discussie gesloten.

Organisatie

Johan Nieuwenhuize, artistieke leiding
Jennefer Verbeek, zakelijke leiding
Berit Piepgras, randprogrammering
Merel Volgers, marketing en communicatie
Simone Noordermeer, educatie
Sandra Scholtes, productie
Robin van Emden, web en app

Bestuur
Paul Cornelissen - Voorzitter
Annelies Kronenberg - Secretaris
Onno Ephraim - Penningmeester