Doe met Platform57 mee aan Zomerschool De Krullevaar

De Escampse Brede Buurtschool De Krullevaar organiseert deze zomer weer een Zomerschool. Bij één van de activiteiten worden de kinderen kunstzinnige kunstreporters.

De leerlingen gaan van 22 tot en met 25 juli met een kunstenaar op pad om te kijken, te ontdekken en ook zelf kunstwerken te maken. Hoeveel kunstwerken staan er bijvoorbeeld in de buurt van De Krullevaar en in het Zuiderpark? De verhalen, foto’s en kunstwerken komen tijdens de zomervakantie in de Zuidwesterkrant. Vaders en moeders mogen ook mee doen. Het Kunstroute programma is een samenwerking van Platform57 en Theater Dakota.

De Zomerschool van De Krullevaar duurt van 22 juli t/m 8 augustus. Naast dat er veel aandacht wordt besteed aan taal en rekenen, zijn er allerlei leuke doe-activiteiten. De Zomerschool is bedoeld voor leerlingen uit groep 4 t/m 7. Ook niet-leerlingen van De Krullevaar kunnen gebruik maken van de zomerschool. De lessen voor de leerlingen zijn gratis. Ouders/buurtbewoners betalen €1,50 als zij mee willen doen. De ingang van de zomerschool is Tinaarlostraat 78, 2545 RD Den Haag.
Coördinator is Raymond Been: tel: 070-3662011/06-31792983.

Informatie over het volledige programma vind je ook in de folder die onder andere bij Theater Dakota verkrijgbaar is!

IMG_8078

Discussie gesloten.

Organisatie

Johan Nieuwenhuize, artistieke leiding
Jennefer Verbeek, zakelijke leiding
Berit Piepgras, randprogrammering
Merel Volgers, marketing en communicatie
Simone Noordermeer, educatie
Sandra Scholtes, productie
Robin van Emden, web en app

Bestuur
Paul Cornelissen - Voorzitter
Annelies Kronenberg - Secretaris
Onno Ephraim - Penningmeester